Maandag, 23 maart 2020

UPDATE CORONA: HOBO OPEN 7/7

UPDATE CORONA: HOBO OPEN 7/7

Tijdens deze Coronatijden, hebben we besloten om ons aanbod aan te passen voor de mensen in nood omdat veel organisaties hun deuren hebben gesloten. 

Vanaf deze week, is het onthaal van Hobo open van maandag tot zondag (!) van 9 tot 17u. 

Om de Covid-19 veiligheidsmaatregelen te respecteren, hebben we ons onthaal anders ingericht. Voor het raam hebben we een plexiglas geplaatst die we gebruiken om op een veilige manier soep, koffie en fruit uit te delen. We hebben buiten ook een wastafel geïnstalleerd om hygiëne aan te moedigen en we delen individuele zeepjes, mondmaskers en zakdoeken uit. Mensen kunnen ook hun gsm opladen. 

 

 

Dinsdag, 03 december 2019

Laureaat 2019 ING - Digital empowerment

Laureaat 2019 ING - Digital empowerment

We zijn zeer blij te mogen meedelen dat we geselecteerd zijn met ons project -digital empowerment- en laureaat 2019 zijn voor het ING Fonds voor een Digitalere Samenleving.

 

Bedankt aan ING en de jury die de waarde inzien van dit project! Digitale skills aanleren aan onze cliënten is een must. Met deze middelen kunnen we een heel jaar lang op verplaatsing én op Hobo kwalitatieve computerateliers aanbieden die de digitale autonomie van onze cliënten zal verhogen. Dank!

 

Maandag, 02 december 2019

Nieuwe collega's

Nieuwe collega's

Hobo heeft er een aantal nieuwe collega's bij! Klik hier om te kijken wat zij doen en hoe je ze kan contacteren.

Welkom!

Woensdag, 21 augustus 2019

Jaarverslagen beschikbaar

Jaarverslagen beschikbaar

Beste bezoeker, 

Vanaf nu kan u onze jaarverslagen en rapporten hier raadplegen. 

Veel leesplezier!

Zaterdag, 17 juni 2017

Federale prijs armoedebestrijding

Federale prijs armoedebestrijding

Hobo was gisteren vereerd om in de bloemetjes gezet te worden door Koningin Mathilde en de POD Maatschappelijke Integratie. Onzettend bedankt aan alle vrijwilligers, partnerorganisaties en mensen die ons steunen! www.mi-is.be